Privatperson

Hvad enten du har arbejdet med dig selv længe, eller du lige er begyndt, kan Mentalhygiejnisk Træning være noget for dig. Du kan få en smagsprøve ved at trække et positivkort her på hjemmesiden eller købe æsken med positivkort. Træk f.eks. et kort hver morgen og få nye perspektiver på det, du oplever i løbet af dagen. Eller træk et kort, når du oplever turbulens og behov for guidning.

Du kan starte din videre rejse ved at gå til et foredrag, deltage i et weekendkursus eller i et introduktionsforløb over syv mødegange. Arbejdsbogen Dine valg er dit liv – hvordan vælger du? kan bruges til både kursusforløb og selvstudie. Bogen udkom i en ny udgave i november 2017.

Oplever du dig klar til at skabe varig forandring i dit liv, er et 8 måneders gruppeforløb måske noget for dig. Du kan aftale en tid til en gratis og uforpligtende personlig samtale for at afklare, om Mentalhygiejnisk Træning er din rette vej.

Når du har været igennem gruppeforløbet, har du mulighed for at deltage i selvhjælpsgrupper, enten som fysiske møder eller som gruppevideokonference. Du bliver del af et større netværk af mennesker, der har valgt sig selv igennem Mentalhygiejnisk Træning, og som mødes jævnligt. Se kalenderen.

Omtale

 

”Det har vist mig min egen styrke og forståelse for, at det er mig, der skaber forandringen – det er mine valg, der skaber mit liv.”

/Thomas

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag