Omtale

 

Det siger andre om Mentalhygiejnisk Træning:

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

 

”Jeg lærte at respektere mig selv. I dag er jeg foruden diagnoserne og lever som på ny – en forunderlig oplevelse.”

/Evy

 

”Kurset i Mentalhygiejnisk Træning har givet mig en større selvindsigt. Jeg er bl.a. blevet mere rummelig og har derved fået en bedre kommunikation med mine nærmeste.”

/MA

 

”Jeg lærte at bruge mine tanker og min vilje til at dirigere min skaberkraft, så jeg i dag lever et liv, der opleves rigtigt.”

/Mette P

Det siger andre om bogen Dine valg er dit liv – hvordan vælger du?

 

”Den bog åbnede noget op i mig. Den hænger stadig ved i min bevidsthed. Har læst en del bøger om selvudvikling, men ikke
nogen, der var sådan.”

/Sara

 

”I løbet af bogens 36 emner stiftede jeg bekendtskab med min adfærds finurligheder og indgroede vaner, så jeg blev bevidst om hvad jeg gjorde.”

/Mette P

 

”Bogens geniale dybde og ligefremhed er udsprunget af den guddommelige kilde. Den går helt ind til kernen og taler til sjælen. En lærebog af denne kaliber er en forunderlig oplevelse.”

/Mette P

 

Om kortene Positiv Tænkning

 

“Positivkortene er enkle at bruge – og jeg kan bruge dem der hvor jeg er. De bliver ved at minde mig om de ‘sandheder’, jeg erkender, eller de beslutninger jeg er i færd med at handle på.”

/Michael

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag

Se kalender