Om os

Dine valg er dit liv hjælper dig på din rejse, hvis du gerne vil at styrkes i at leve, handle og kommunikere i overensstemmelse med dine inderste ønsker og værdier.

Vi tilbyder kurser, workshops, undervisningsforløb og foredrag om Mentalhygiejnisk Træning. Vi har p.t. aktiviteter på Sjælland og lokaler i Næstved.

Kontakt os på mail, telefon, eller via kontaktformularen.

Mette Dinesen

Mette Dinesen

Indehaver og certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør

Jeg er født i 1971 og har siden 2003 beskæftiget mig med følelsesmæssig intelligens og personlig kommunikation – siden 2009 som foredragsholder, kursusinstruktør og mentor.

Jeg er uddannet af Arne Olsen, ophavsmand til Mentalhygiejnisk Træning og forfatter til Positiv Tænkning og Dine valg er dit liv – hvordan vælger du? Jeg bliver recertificeret hvert andet år.

Mit udgangspunkt var, at jeg, da jeg var omkring de 30 år, havde det skidt både fysisk og psykisk. Efter at have søgt hjælp i både det etablerede og det alternative behandlersystem, byggede jeg mig selv op igennem Mentalhygiejnisk Træning.

Læs min historie i artiklen ‘Hun fandt nøglen til sig selv’ i Nyt Aspekt, januar 2018.

Jeg er cand. mag. i musik og spansk og har igennem årene været leder, underviser og selvstændig konsulent. Jeg bor på Sydsjælland i landlige omgivelser. Natur, friluftsliv og meningsfulde fællesskaber spiller en vigtig rolle i mit liv.

 

Mette Petersen

Mette Petersen

Certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør

Jeg er født i 1963 i fiskens tegn. Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling siden 1993. Jeg har været Mentalhygiejnisk Instruktør siden 2002 og har kørt adskillige gruppeforløb i Mentalhygiejnisk Træning. Jeg har desuden holdt talrige foredrag om emnet.

Jeg har været ude at rejse, været gift, fået barn, blevet skilt, været langtidssyg, haft egen virksomhed og er uddannet sygeplejerske og Rudolf Steiner pædagog. Har siden 2004 arbejdet i den offentlige sektor i København.

Læs min artikel ‘Mit eget mirakel’.

Arne Olsen

Arne Olsen

Ophavsmand, forfatter og åndelig vejleder

(1950 – 2019)
Efter 20 år i erhvervslivet, med rådgivning af forskellig art, beskæftigede Arne Olsen sig siden 1985 med den menneskelige adfærd. På baggrund af et dybt personligt arbejde med sig selv, og videregivelse af sine erfaringer til andre, etablerede han det personlige udviklingsprogram Mentalhygiejnisk Træning. Han er forfatter til positivkortene ”Positiv Tænkning” og arbejdsbogen Dine valg er dit liv – hvordan vælger du? og grundlagde uddannelsen til Mentalhygiejnisk Instruktør.

Omtale

 

”Det har vist mig min egen styrke og forståelse for, at det er mig, der skaber forandringen – det er mine valg, der skaber mit liv.”

/Th

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag

Se kalender