Skribent

Af Mette Dinesen

Irritation vendt til taknemmelighed

af | maj 29, 2017 | Mettes blog | 0 Kommentarer

Irritation. Bedømmelse. Jeg er blevet tricket. Hvorfor stiller den person hele tiden spørgsmål til hvor meget jeg arbejder? Det er tydeligt at han er arbejdsnarkoman – praler nærmest med hvordan han tidligere arbejdede 70-80 timer om ugen. Som om det var særlig smart. Hvad mon han har tilsidesat i mellemtiden? Jeg stopper mig selv: Hvad kommer det mig ved? Hvorfor mener jeg pludselig en masse om hvordan den person skal leve sit liv? Det går op for mig, at arbejdsnarkomanen, det er mig selv. Han viser mig min egen defekt, mit eget udviklingspotentiale. Det er mig der konstant tæller timer: Har jeg nu hængt nok i? Har jeg gjort det godt nok? Irritation vender til taknemmelighed. Muligheden for at lære af den anden er der – hvis jeg griber den. Også når det ikke virker behageligt.

Jeg trak dette positivkort:

Kort nr. 17

Visdom er noget, du får,
når du standser dét
at ville lære dine omgivelser
og begynder at lære af dine omgivelser

Modtag positivt

Du kan trække ét selv på den røde knap her på siden.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Omtale

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag