Skribent

Af Mette Dinesen

Hvad fartbøden fortalte mig…

af | maj 8, 2017 | Mettes blog | 0 Kommentarer

Her på min hjemmeside ligger positivkortene Positiv Tænkning – 30 livsvisdomsord til øget selvindsigt – du kan trække ét på knappen til højre.

For nylig trak jeg dette kort:

Alt hvad din krop,
din sjæl eller dit sind udsættes for
er signaler, du har skabt for dig selv.

Lær af dine signaler

Her er hvad det satte i gang hos mig:

Hvad nu hvis den fartbøde, jeg fik, i virkeligheden er en besked til mig om at stoppe op…? Hvad nu hvis smerterne i min venstre fod er et symptom på min angst for at sige mit job op og tage skridtet ud i det uvisse? Hvad nu hvis turbulensen i mit bryst er et tegn på, at mit hjerte er overvældet over alt det dejlige, der er i mit liv? Hvad nu hvis spændingerne i min kæbe er modstand imod at overgive mig i fuld tillid til livet?

Hvis alt der sker os i livet er en hjælp til vores udvikling og næste skridt, er vi ikke længere offer for uretfærdighed og tilfældigheder. Så findes kun læreprocesser og kærlighed til livet. Lyder det uopnåeligt? Jeg har gået vejen dertil fra at være totalt blokeret, psykisk skrøbelig og fysisk underdrejet. – Hvis jeg kan, så kan du også.

Din tur!

 

Omtale

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag