Skribent

Af Mette Dinesen

Helbred dit liv med Mentalhygiejnisk Træning

Jeg har brugt en stor del af min tid de seneste tre år på at revidere og genudgive en bog. En bog der har ændret mit liv og livet for mange andre. Ikke mindst for forfatteren, Arne Olsen, der for ca. 5 år siden fik en dødsdom i form af en kræftdiagnose. Lægerne gav ham tre måneder at leve i, og han lever endnu – vel at mærke et aktivt og godt liv. Ikke nok med det, han har ved sin egen fysiske kraft gennemrestaureret sit hus og anlagt en drøm af en have…

Dét, der står i den bog, er en opskrift på, hvordan andre kan gøre det samme. En opskrift, der er for værdifuld til at gå i glemmebogen. Så jeg har valgt at gøre bogen up-to-date, sprogligt, visuelt og markedsføringsmæssigt. Opskriften hedder Mentalhygiejnisk Træning. Resultaterne til trods er metoden (endnu) ikke blevet alment kendt.

I 2002 gik jeg selv ned med flaget, fysisk som psykisk med et mystisk kuldesyndrom, som lægerne ikke rigtig kunne opklare hvad var. Da jeg endelig fik en diagnose, fandtes der ingen behandlingsform, så jeg begyndte at gå andre veje. Efter lang tids søgen stødte jeg på foreningen for Mentalhygiejnisk Træning. Igennem et intensivt gruppeforløb genopbyggede jeg mig selv, trin for trin, fysisk som psykisk. Arbejdsredskabet var den bog, jeg nu har givet en ansigtsløftning.

Senere uddannede jeg mig til Mentalhygiejnisk Instruktør. Det er 11 år siden, og jeg har siden da holdt kurser og foredrag efter arbejdstid. Nu har jeg taget springet og er blevet selvstændig på fuld tid for at bruge min tid på at bringe Mentalhygiejnisk Træning ud i verden. Mange flere skal have mulighed for at nyde godt af den livsvisdom og værktøjskasse, det er, og som kan flytte bjerge for det enkelte menneske på en enkel og indlysende måde. Der er brug for det.

Mentalhygiejnisk Træning er det til dato mest værdifulde redskab jeg har mødt til at mestre sit liv, opretholdte et sundt helbred og skabe gode relationer. Til at styrke personlig integritet, intuition og følelsesmæssig intelligens, så det bliver meget lettere at være noget oprigtigt for sig selv og andre. Det er en nøgle til lykke, livskvalitet, selv- og næstekærlighed.

Bogen udkommer den 8. november 2017. Kom og hør mere om den og om Mentalhygiejnisk Træning på vores stand på messen ‘Mystikkens Univers’ d. 3.-5. november 2017 i Østerbrohuset i København. Eller til foredrag samme sted lørdag d. 4. november 2017 kl.17 – 17:45. Bestil bogen her allerede nu: https://www.dinevalgerditliv.dk/kursusmaterialer/

Omtale

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag