Kommune

Dine valg er dit liv tilbyder forløb i samarbejde med kommuner, der gerne vil styrke følelsesmæssig intelligens og mental sundhed blandt borgere.

Tilbuddet er relevant i f.eks. sundhedscentre og jobcentre til mennesker med stress, angst, lavt selvværd, kroniske lidelser, spiseforstyrrelser, tidligere misbrugere m.fl. Det henvender sig ikke til psykisk syge, medicinerede og mennesker i et aktivt stof- eller alkoholmisbrug.

I skoleverdenen og på uddannelsesområdet er tilbuddet relevant i forhold til at styrke børn og unges selvværd og at styrke indbyrdes relationer og samarbejdsevner. Tilbuddet er relevant i forhold til at forebygge og afhjælpe mobning og konflikter, forebygge præstations- og eksamensangst og styrke elevers/studerendes tro på egne evner.

Alle tilbud skræddersys og tilpasses i samarbejde med de relevante aktører.

Kontakt mig her.

 

Omtale

 

”Det har vist mig min egen styrke og forståelse for, at det er mig, der skaber forandringen – det er mine valg, der skaber mit liv.”

/Th

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag