Kommune

Dine valg er dit liv tilbyder forløb i samarbejde med kommuner, der gerne vil styrke følelsesmæssig intelligens og mental sundhed blandt borgere.

Tilbuddet er relevant i f.eks. sundhedscentre og jobcentre til mennesker med stress, angst, lavt selvværd, kroniske lidelser, spiseforstyrrelser, tidligere misbrugere m.fl. Det henvender sig ikke til psykisk syge, medicinerede og mennesker i et aktivt stof- eller alkoholmisbrug.

I skoleverdenen og på uddannelsesområdet er tilbuddet relevant i forhold til at styrke børn og unges selvværd og at styrke indbyrdes relationer og samarbejdsevner. Tilbuddet er relevant i forhold til at forebygge og afhjælpe mobning og konflikter, forebygge præstations- og eksamensangst og styrke elevers/studerendes tro på egne evner.

Alle tilbud skræddersys og tilpasses i samarbejde med de relevante aktører.

Kontakt mig her.

 

Omtale

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag