Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Præsentation af gruppeforløb til personlig bæredygtighed

30. januar, 2019 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Gratis

Overvejer du, om et gruppeforløb til personlig bæredygtighed er noget for dig?

Igennem et 8 måneders træningsforløb lærer du at lytte til dine grundfølelsers signaler og at træffe dine beslutninger i overensstemmelse med den du er.

Denne aften præsenterer jeg metoden, arbejdsmaterialerne og hvad du kan få ud af forløbet. Det foregår Læsøvej 37 i Næstved.

Du er velkommen!

Tilmelding på info@dinevalgerditliv.dk eller mobil 2620 8604.

———————————

Er du bevidst om, at dit følelsesliv består af grundfølelser og forsvarsværker? Grundfølelserne er personlige signaler, der er helt afgørende for, at du kan navigere i dit liv.

Forsvarsværkerne er dem, der overdøver, når du af forskellige grunde ikke kan eller vil lytte til dig selv. Det er der masser af gode grunde til! F.eks. at du ikke har lært det, at du ikke tør, eller at du bekymrer dig om, hvad der vil ske, hvis du lytter. Du kender sikkert dine egne.

Hvis du vil være personlig bæredygtig, er det en god idé at lære dit følelsesliv bedre at kende. Udover de konsekvenser, det har i det daglige for dine nære relationer, dit arbejdsliv og din livskvalitet generelt, kan følelsesmæssig blokering og/eller kaos nemlig ende med at nedbryde dig og skabe sygdom.

Det er der ingen grund til! Hop med på mit gruppeforløb i Mentalhygiejnisk Træning, det starter i marts. Forløbet varer 8 måneder, fordi det tager tid at ændre de vaner og den adfærd, der er som regel er opbygget over mange år. Viden kan du få mange steder, men min erfaring er, at det er kontinuerlig bevidstgørelse og træning, der gør en forskel.

Gruppeformen gør effekten større, fordi du låner andres ører til at høre, hvad du selv siger og nyder godt af deres erfaringer. Samtidig får du et træningsfællesskab til at holde dig til ilden, også når det kan opleves svært.

For at give så mange som muligt mulighed for at deltage, har jeg sat prisen ned til det halve. Hele forløbet koster nu 10.000 kr. + materialepris på 787 kr. (normalpris i alt 21.495 kr.)

For det beløb får du en opstartsdag, 36 mødegange, et weekendkursus, en arbejdsbog, et sæt positivkort og hæftet Retningsviser & Appetizer. Desuden bliver du del af et netværk og får adgang til selvhjælpsgrupper og temadage, også når forløbet er slut. Se datoer for forløbet her.

Du kan betale i 8 månedlige rater á 1.000 kr., når du har betalt tilmeldingsgebyr på 2.500 kr. + materialeprisen.

Spring på nu – jeg ved ikke hvornår jeg giver dette tilbud igen. Vi mødes mandage aftener i Næstved, og det er også i Næstved opstartsdag og weekendkursus holdes. Først til mølle. Seks pladser.

Tilmelding og spørgsmål: Ring eller skriv til mig: 2620 8604 / info@dinevalgerditliv.dk.

Jeg tilbyder en personlig samtale, hvis du har brug for at afklare, om forløbet er noget for dig. Samtalen er uforpligtende og gratis.

Detaljer

Dato:
30. januar, 2019
Tidspunkt:
7:00 pm - 9:00 pm
Pris:
Gratis

Arrangør

Dine valg er dit liv
Telefon:
26208604
E-mail:
info@dinevalgerditliv.dk
Hjemmeside:
dinevalgerditliv.dk

Sted

Læsøvej 37, 4700 Næstved
Læsøvej 37
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
26208604
Hjemmeside:
dinevalgerditliv.dk