Omtale

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag

Den første dag i mit nye liv

Den første dag i mit nye liv

Den første dag i mit nye liv. Har lyst til at starte forfra, på en frisk. Men bagagen hører med, den skal blot lettes, gøres brugbar for mit nuværende liv. Bagagen er alt det jeg fik, ikke det jeg mistede. Bagagen er alt det jeg lærte - hvor havde jeg været uden den?...

læs mere
Helbred dit liv med Mentalhygiejnisk Træning

Helbred dit liv med Mentalhygiejnisk Træning

Skribent Af Mette Dinesen / Oktober 2017   Helbred dit liv med Mentalhygiejnisk Træning Jeg har brugt en stor del af min tid de seneste tre år på at revidere og genudgive en bog. En bog der har ændret mit liv og livet for mange andre. Ikke mindst for forfatteren,...

læs mere
Kan glæde være ubehagelig?

Kan glæde være ubehagelig?

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Nogle gange opdager jeg, at mit ubehag skyldes glæde! Hvordan kan det hænge sammen, glæde er jo godt? Jo, men hvis jeg ikke vant til at rumme glæden, lade den fylde mig, tillade mig selv at være glad – så er den uvant, og...

læs mere
Ukendt land, nyt terræn

Ukendt land, nyt terræn

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Jeg befinder mig i ukendt land, nyt terræn. Ikke underligt at jeg går varsomt og forsigtigt, i opmærksomhed. Jeg svinger imellem min skabende krafts energi og modløsheden (Jeg kan! Verden er med mig! Vil det gå? Vil jeg...

læs mere

Opløs smittefaren

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Det kan være let at komme til at samle andres negativitet op på vejen. Blive smittet. Uden at lægge mærke til det. Jeg har opdaget, hvor meget det trækker mig ned, hvis jeg ikke foretager mig noget. Siger fra. Flytter...

læs mere
Fake it till you make it!

Fake it till you make it!

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Hvad kan jeg i dag gøre for at behandle mig selv lidt mere som dronning i mit eget liv? Det er ikke højtideligheden jeg tænker på, og slet ikke selvhøjtideligheden. Med dronning mener jer: Respektfuldt. Med ære....

læs mere
Kan glæde være ubehagelig?

Du er din egen skaber

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Det nemmeste for mig er at følge med strømmen. Passe mit job. Hæve min hyre. Hyle som de ulve jeg er i blandt. Noget rører på sig – heldigvis – tvinger mig til at lytte til hvem jeg er. Mit udgangspunkt er ikke...

læs mere
Irritation vendt til taknemmelighed

Irritation vendt til taknemmelighed

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Irritation. Bedømmelse. Jeg er blevet tricket. Hvorfor stiller den person hele tiden spørgsmål til hvor meget jeg arbejder? Det er tydeligt at han er arbejdsnarkoman – praler nærmest med hvordan han tidligere arbejdede...

læs mere
Hvad fartbøden fortalte mig…

Hvad fartbøden fortalte mig…

Skribent Af Mette Dinesen / August 2016   Her på min hjemmeside ligger positivkortene Positiv Tænkning – 30 livsvisdomsord til øget selvindsigt - du kan trække ét på knappen til højre. For nylig trak jeg dette kort: Alt hvad din krop, din sjæl eller dit sind...

læs mere

Her på min hjemmeside ligger positivkortene Positiv Tænkning – 30 livsvisdomsord til øget selvindsigt https://www.dinevalgerditliv.dk

For nylig trak jeg dette kort
:

Alt hvad din krop,
din sjæl eller dit sind udsættes for
er signaler, du har skabt for dig selv.

Lær af dine signaler

Her er hvad det satte i gang hos mig:

Hvad nu hvis den fartbøde, jeg fik, i virkeligheden er en besked til mig om at stoppe op…? Hvad nu hvis smerterne i min venstre fod er et symptom på min angst for at sige mit job op og tage skridtet ud i det uvisse? Hvad nu hvis turbulensen i mit bryst er et tegn på, at mit hjerte er overvældet over alt det dejlige, der er i mit liv? Hvad nu hvis spændingerne i min kæbe er modstand imod at overgive mig i fuld tillid til livet?

Hvis alt der sker os i livet er en hjælp til vores udvikling og næste skridt, er vi ikke længere offer for uretfærdighed og tilfældigheder. Så findes kun læreprocesser og kærlighed til livet. Lyder det uopnåeligt? Jeg har gået vejen dertil fra at være totalt blokeret, psykisk skrøbelig og fysisk underdrejet. – Hvis jeg kan, så kan du også.

Træk et positivkort https://www.dinevalgerditliv.dk