Se kalender

Kommende arrangementer

 

Der er p.t. ikke planlagt nogen arrangementer. Kontakt os, hvis du er interesseret i et foredrag, en workshop, en studiekreds e.l. i dit nærområde, på din arbejdsplads, skole e.l.

 

Tidligere arrangementer

 

Onsdag den 18. maj 2022 kl. 10.00 i Sct. Peders Kirke, Herrestræde, 4200 Slagelse:

Grundfølelser og tro – en vej til selvkærlighed og indre ro

  • Er du dus med dine grundfølelser og hvad er formålet med dem?
  • Er du bevidst om forskellen på grundfølelser og forsvarsværker?
  • Og hvad har det egentlig med tro og kristendom at gøre?

Kom til dialogisk foredrag om grundfølelser og tro, og om hvordan du kan styrke din kristne livsførelse på et dagligdags og jordnært plan. Foredraget holdes af Finn Erik Larsen, Vipperød sogn, og Mette Dinesen, Mentalhygiejnisk Instruktør.

 

Tirsdag den 19. april 2022 kl.14-16, Vipperød Sognegård, Asmindrupvej 52, 4390 Vipperød

Tirsdagscafé i Vipperød Sognegård – Program: “Dine valg dit liv” v. Mette Dinesen

Mette Dinesen, der er Mentalhygiejnisk Instruktør, vil fortælle om vejen til indre ro og tro på sig selv. Tør du mærke dine følelser? Hvad fortæller de dig? Kan man have styr på følelserne? Mette Dinesen vil, ud fra personlig erfaring og arbejde med mental og kropslig bevidsthed, give os en indsigt i, hvordan følelserne kan være vores guide i hverdagen.

Omtale

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag