Se kalender

Præsentationer og foredrag

 

Seneste foredrag:


Lørdag den 4. november 2017
kl.17 – 17:45 i Østerbrohuset i København, lokale 3 – 1. sal:

Styrk din følelsesmæssige intelligens – og lær at handle som den, du inderst inde er

Foredraget holdes af Mette Dinesen. I foredraget præsenterer jeg gennemprøvet viden om vores grundfølelser og dét, de fortæller os.

Foredraget er for dig:

  • der gerne vil være bedre til at lytte til dig selv og handle konstruktivt på dine følelser
  • der gerne vil styrke din personlige integritet og kommunikation – til glæde for dig selv og andre
  • der gerne vil blive bedre til at prioritere og vælge ud fra den, du inderst inde er
  • der gerne vil lære dine egne behov bedre at kende – og vide hvordan du tilgodeser dem
  • der gerne vil lære at lytte til og med hele dig

I foredraget giver jeg en introduktion til Mentalhygiejnisk Træning, som er en komplet værktøjskasse til  se ind bag egne valg og handlinger, og styre sit liv i ønsket retning.

Mentalhygiejnisk Træning er arbejde med 35 livsvisdomsord – udfoldet i et sæt positivkort, et hæfte og en arbejdsbog. Desuden er det en række konkrete redskaber i form af vejrtrækningsøvelser, meditative guides, følelsesjournal og kommunikationsværktøjer til dialogen med dig selv og andre.

 

Onsdag den 26. april 2017 i Multihuset Sydpolen i Næstved var 37 dejlige mennesker med til at gøre foredraget ‘Styrk din mentale sundhed’ til en udbytterig aften. Læs mere om foredraget her og se billeder herunder.

 

Introduktionsforedrag

Foredraget giver en introduktion til Mentalhygiejnisk Træning. Du vil få en fornemmelse af hvad metoden kan give dig og hvordan du kommer i gang eller videre med at arbejde med dig selv. Du får en præsentation af kortene Positiv Tænkning og bogen Dine valg er dit liv – hvordan vælger du?.

Se kalenderen for kommende foredrag.

 

Tematiske foredrag

Med udgangspunkt i et bestemt tema giver jeg en smagsprøve på, hvordan Mentalhygiejnisk bidrage i din hverdag og højne din livskvalitet. Temaer kan f.eks. være: Selvværd, Stress, Tilgivelse, Kærlighed, Kommunikation, Følelsesmæssige intelligens eller andet.

Se kalenderen for kommende foredrag. Kontakt mig for få en snak om, hvad der passer ind i jeres sammenhæng.

Tema- og netværksarrangementer

Vi arrangerer jævnligt temaaftener og netværksmøder for instruktører, kursister og tidligere kursister.

Se kalenderen for aktuelle arrangementer.

Omtale

 

”Det har vist mig min egen styrke og forståelse for, at det er mig, der skaber forandringen – det er mine valg, der skaber mit liv.”

/Thomas

 

”Jeg kan varmt anbefale Mentalhygiejnisk Træning, hvis man virkelig ønsker at ændre noget, og ikke bare vide noget om at ændre noget.”

/Kristina

Læs flere udtalelser

Vil du vide mere?

Få tilsendt gratis uddrag af bogen Dine valg er dit liv - hvordan vælger du? og modtag nyt om kurser, udgivelser og foredrag